AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

divendres, 3 d’abril del 2009

final de formació Ventades 09

Passat el periode de formació, impartit per l'Enric, la Marta i en Frederic, en el desplegatiu d'emergència organitzat per la Generalitat per fer front a la trinxadissa d'arbres ocasionades per les ventades d'aquest hivern, arriva el moment de la reflexió i la valoració.

A Tarragona i varem tenir l'Enric, fent teòrica i pràctica a l'Espluga de Francolí i a Tarragona Ciutat.A Sta Coloma de Farners, la Marta hi va impartir teòrica. En Frederic ho feia a Solsona

Per a la pràctica, varem ampliar amb d'altres socis també implicats, com són l'Alba junt amb la Marta a l'Àrea Metropolitana, en Frederic a l'Anoia i l'Enric al Vallès. En Domènec també es va unir a la 'festa' de l'Anoia.

Seria d'esperar i d'agraïr que els i les aqui 'citats' ens fessin partíceps de la seva experiència, valoració, etc...

Amb la incorporació d'algunes fotografies d'en Frederic Tormo, secretari de l'ACTA, impartint classe a Solsona i de dos dels grups que varen ser formats i restant a l'aguait de possibles comentaris que puguin fer-nos arrivar els docents, aqui clouriem aquest episodi.