AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

divendres, 3 d’abril del 2009

entrenament, poc a poc...

Segons fonts ben informades, i un cop disposant el vist-i-plau dels responsables del Parc del Montseny, sembla que ja és possible d'iniciar la col·laboració entre aquesta Associació i el Projecte Agroecològic que tenen iniciat al Polell.

Com ja haureu endevinat el Polell és situat al Montseny, i concretament es tracta de la finca anomenada del Masjoan-Polell, situada al Municipi de Sant Pere de Vilamajor.Es tracta d'una finca de més de 100 Hª de bosc com podreu llegir si accediu al seu Blog (http://polell.blogspot.com/) . aquí hi trobareu tota la informació escaient.


Havent trobat avinences entre els dos projectes i encara més, punts d'unió que compatibilitzen encara més les dues activitats, s'ha decidit engegar la col·laboració.

Doncs bé, sembla ser que no únicament hi ha la bona entesa entre les parts, sinó que a més a més, ja s'han començat a arrengar les primeres infraestructures, encarades a poder realitzar un camp d'entrenament en aquesta ubicació.

En concret, s'ha començat a montar el circuit per a la tallada de fusta i sembla que la zona on es realitzen esbrancades i la Diana pel Destral ja estarien enllestits.

Tot i això, cal remarcar que queda pendent d'organitzar el calendari de trobades, punt més flac ara com ara per a poder desenvolupar els objectius previstos a la trobada de Gener a Hostalets de Balenyà i en el que hi ha diversos factors implicats; així doncs, convindria fer una assemblea extraordinària per concretar aquest tema.

A més a més i apart del calendari, hi hauria més temes a tractar en clau interna de la pròpia Associació...per tant, quedeu emplaçats a pensar que després de Setmana Santa, hauriem de mirar de concretar una trobada a lloc.

estem en contacte