AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

divendres, 3 d’abril del 2009

Mercat del Ram . 2 d'abril a Vic.

Miquel Casas, president de l'ACTA, va ser ahir dijous 2 d'abril un dels ponents en les Jornades Tècniques de Gestió Forestal, organitzades a Vic en motiu del Mercat del Ram d'enguany.

Convidat a la sessió per en Sr, Eduard Botey, conseller de Medi Ambient al Consell Comarcal d'Osona, el president va estar acompanyat per el secretari de l'associació, a tall de recolzament.




Les jornades es varen desenvolupar al llarg del matí, allargant-se prop d'una hora respecte a l'horari previst i essent seguit per més de 50 persones, en general relacionades a l'entorn silvícola i forestal desde diversos aspectes
.









La intervenció d'en Miquel Casas, va ser referida a les diferents tècniques d'explotació forestal, així com un breu repàs a les tècniques actuals, de les quals va fer esment que cada vegada són més presents, calant com una taca d'oli poc a poc però de manera inexorable en la realitat.











Després de les diferents intervencion , els diferents ponents varen realitzar una petita taula rodona, on es varen respondre algunes de les qüestions o inquietuds del públic assistent.



Haureu de perdonar la qualitat de les imatges, fruit de la improvització.