AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

dilluns, 19 de desembre de 2011

I Fira de biomassa forestal

http://www.firabiomassa.cat/

Vic. 23-25 de febrer de 2012. Organitza: Ajuntament de Vic, Institut Català de l'Energia, Generalitat de Catalunya, Centre de la Propietat Forestal, Consell Comarcal de la Selva i Consell Comarcal d'Osona

Amb l'objectiu d'impulsar l'ús de biomassa amb finalitats energètiques i crear un punt de trobada amb tots els agents implicats amb el sector de la biomassa forestal (instal·ladors, productors, consumidors finals,...) s'ha organitzat la I fira de biomassa forestal a Catalunya. La fira, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2012, ha estat organitzada per diferents entitats que treballen per impulsar el sector: l'Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de l'Energia, el Centre de la Propietat Forestal i els Consells Comarcals de la Selva i d'Osona.
La Fira està adreçada a totes les persones vinculades al sector de la biomassa: enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuidors de biomassa, així com també als consumidors finals (tècnics de l'administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc...). Així mateix, la fira també està adreçada a la ciutadania en general per tal de promoure la biomassa com a font d'ús energètic domèstica.
L'entrada serà gratuïta. Trobareu tota la informació i l'actualitat que es vagi generant en el següent enllaç:

http://www.firabiomassa.cat

Expositors:
La I Fira de biomassa forestal de Catalunya pretén agrupar als representants de tota la cadena de valor de la biomassa forestal, de manera que els expositors poden vendre, fer contactes amb els diferents professionals del sector, incrementar la imatge de l'empresa o la marca que representen, etc. En aquest apartat trobareu tota la informació que necessiteu per assistir a la fira.

Recinte Firal el Sucre:
La Fira tindrà lloc al recinte Firal el Sucre de Vic, que disposa de més de 5.000 metres quadrats de superfície, amb diversos espais diferenciats. Per a més informació del recinte firal i les instal·lacions consulteu l'enllaç web de la fira.
Modalitats de participació:
Si sou expositors i esteu interessats en la Fira, teniu dues modalitats possibles de participació, un estand modular amb l'estructura ja preparada o bé un espai d'exposició on podreu muntar el vostre estand o la instal·lació que voleu mostrar:

Estand modular:

- Estand modular amb parets panelades i llum
- Superfície de 12 metres quadrats
- Preu: 550€ (IVA no inclòs)

Espai d'exposició:

- Espai diàfan per exposició o creació d'un estand propi
- Parcel·la de 20 metres quadrats
- Preu: 350€ (IVA no inclòs)

Enviament de sol·licituds:
Per formalitzar la sol·licitud de participació a la fira cal que prèviament us registreu com a usuari de l'Àrea privada de vicfires.cat i, des d'allà, podreu fer la reserva.

Terminis:
Presentació de sol·licituds fins el 16 de desembre de 2011. Acceptació/denegació sol·licituds: del 19 al 23 de desembre de 2011. Realització del pagament: del 27 de desembre al 23 de gener de 2012.

Horari de la fira: Dijous 23 de febrer, de 10.00h a 20.00h, divendres 24 de febrer, de 10.00h a 20.00h i dissabte 25 de febrer, de 10.00h a 20.00h.