AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

dissabte, 11 d’abril del 2009

MAL EXEMPLE


Aquesta notícia, és apareguda el 5 de gener de 2009 al diari La Vanguardia.

No és tasca d'aquesta associació valorar la correcció o no dels treballs i de les tasques que s'engeguen en aquest programa de 'La Caixa' amb col·laboració amb diferents administracions, ni en cap altra.

Tota la vessant social, propagandística, reinsertadora, preventiva, protectora i/o divulgativa d'aquesta iniciativa no és tema de la nostra afectació.

Ara bé, si que es tasca d'aquesta associació vetllar per la correcció tècnica dels treballs silvicolo-forestals i d'aquells similars que empreïn eines forestals.

En aquesta fotografia, s'aprecia com els dos operaris estan a una distància entre ells inferior als 15 metres estipulats com a distància de seguretat entre operaris i el mateix passa amb el fotògraf o amb els dos pressumibles tècnics que inspeccionen el desenvolupament dels treballs.

No jutgem, com deiem, la resta d'activitats de valor afegit en aquesta iniciativa, però si que ens fem forts en la nostra parcel·la. La normativa existent promociona la Prevenció de Riscos Laborals i això no s'aprecia en aquesta imatge.

Potser caldria acurar la formació a aquests operaris, de manera que poguessin realitzar la seva tasca de manera més segura possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Can you help me to bomb to RED army in Thailand?

Rocker