AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

divendres, 23 d’abril del 2010

CONCURS XERRAC FESTA DEL PI A MATAMALA ( RIPOLLÈS )





Per segon any consecutiu a Matamala (Les Llosses) se celebrarà el dia 2 de maig el 2n concurs de xerrac amb motiu de la Festa del Pi de Maig .

El concurs de divideix en dues categories: tall amb xerrac la qual està dividida en professionals i amateurs i una categoria d'escultura lliure amb xerrac.

Aquest concurs està emmarcat dins la Festa del Pi de Maig anteriorment anomenada, la qual és molt antiga. Aquesta consisteix a anar a buscar un pi al bosc (cada any en una propietat forestal diferent , la rotació de la qual compren 5 finques), es talla i es baixa amb un cavall de rosseg fins a la plaça del poble. Allà es pela el tronc del pi i només es deixa una mica de brancada on si pengen taronjes i rosquilles. Un cop preparat l'arbre aquest es planta al mig de la plaça i la gent ha de pujar-hi i agafar les taronges i les rosquilles, cal dir que només uns quants ho aconsegueixen.
Us deixo el cartell i uns quantes fotos per si us interessés (això desitgem) i per qualsevol consulta , dubte informació etc. us deixo el meu mòbil: 620 07 04 13.

Esperant la seva resposta i molt agraïda:


Imma Puigcorbé Sabata (Comissió de Festes de Les Llosses)