AQUESTA ASSOCIACIÓ I AQUEST BLOG NO SÓN OPERATIUS

BENVOLGUTS I BENVOLGUDES


per motius de causa major, aquest blog, així com l'activitat d'aquesta associació resten en suspens fins a la nova assamblea

El Secretari, a 26 DE FEBRER DE 2012

dilluns, 19 de gener del 2009

resum de l'assamblea

El passat 9 de gener, tal i com era previst però mitja hora tard, ens varem reunir a Hostalets de Balenyà, una petita representació dels socis de l’ACTA, i també hi varen assistir representants de les empreses TECO-INSAEN, VICREU i EIXMEDIA.

Es va procedir a exposar la necessitat que fa temps venim copsant els socis, però calia definir la manera de fer-ho: o bé amb demostracions o bé en estil ‘concentració’.

Allí es va decidir que l’aposta de l’ACTA hauria de ser per mirar de formar un equip ‘presentable’ per al proper mundial de xerracaires.

En contra de l’opinió del secretari, qui defensava la opció d’incidir en la difussió dels objectius de l’associació, mitjançant la realització d’un torneig aprofitant les jornades de demostració, es va preferir en assamblea, apostar per mirar d’establi un camp d’entrenament, on fer la lliga, tot establint un calendari en funció de la disponibilitat del lloc i l’agenda marcada per el proper campionat mundial.

Un cop decidit aquest fet, sembla que hi ha opció ( proposada per un soci ) de mirar d’establir-nos en una finca ubicada al Montseny, propietat de la Diputació. Per assolir aquesta fita, cal presentar un projecte al Parc, per mirar de colaborar entre totes dues institucions.

Actualment, aquest document – projecte es troba en fase de redacció, de manera que s’agrairan tota mena de colaboracions, com son propostes de competició, circuits, normativa, dates, etc...